30 – 31. 3. 2024 – Teambuilding vedoucích

Dne 30. a 31. března jsme uspořádali skvělý teambuildingový víkend pro vedoucí našeho oddílu. Cílem bylo nejen strávit společný čas, ale také posílit vztahy a sdílet zkušenosti mezi námi.

Jako první jsme se zúčastnili fascinující hry ve městě, kterou připravil tým z Exit Game. Bylo to nejen zábavné, ale především zcela netradiční zažít situaci, kdy si někdo pro nás připraví hru. Cestovali jsme společně po městě a luštili různé šifry a hádanky, tím jsme nabírali i inspiraci pro další oddílové aktivity. 

Po úspěšném dokončení hry jsme zašli na nákup a společnou večeři. Následně jsme se přesunuli do kanceláře Dana a Matyho, kde jsme měli rychlou týmovou poradu, na které jsme diskutovali o plánech pro náš oddíl a táboru. Poté jsme si užili volného času hráním deskových her, diskusí a užíváním si příjemného večera. Kdo chtěl, tak následně přespal v kanceláři.

Teambuilding pro naše vedoucí byl skvělou příležitostí k posílení naší oddílové komunity a k nabití energie pro nadcházející období. Těšíme se na další společné akce, které nás čekají.