Přednáška ke kurzu přežití

První den ( v pátek ) jsme se sešli s Lukym u nás v klubovně. Vybrali si s kluky spoj vlaků a autobusů do Miletína ( vesnice u Dvora Králové ), ještě na tom v kolik budeme na autobusovém nádraží mít sraz, kde a na jaké zastávce.

V sobotu jsme se v 9:20 sešli na zastávce 9. Autobusem jsme odjeli na nádraží do Studénky, kde jsme si počkali na vlak do Pardubic. Pak to takhle pokračovalo do Dvora Králové. Po cestě se nám stala taková příhoda, že jsme museli říct strojvedoucí o zpoždění vlaku do Dvora Králové. Jinak to bylo v pohodě, až na to že jsme do Miletína museli dojet stopem, protože nám ujel autobus. Stop jsme řešili asi nejlepším způsobem, že jsme stáli u Billy a vybírali si postarší lidi. Nakonec nás svezl postarší pár až do Miletína k autokempu, kde jsme mohli přespat. Dopadlo to tak, že jsme se utábořili v nedalekém lese.

V neděli už to byla taková pohoda, ráno se zbalit a dojít na místo určení, kde již Luky zahájil svou přednášku a my jsme byli takové překvapení, ten den byl na oběd řízek s brambory, po obědě jsme vyrazili na tříhodinovou cestu domů. Doma byl už jenom odpočinek, tepláky a sprcha.