Amazing race – 9. 10. 2021

Ráno byl sraz v 8:15 na vlakovém nádraží v Novém Jičíně, tam jsme zahájili akci, rozdělili jsme se do dvou týmů, Ještě nemáme a Drsňáci. A vyrazili jsme vlakem do Suchdola nad Odrou, po cestě jsme dostali první šifru, ve které jsme vyluštili, že dal pojedeme do Ostravy – Svinov.

Ve vlaku do Ostravy jsme dostali několik ostravských slov, které jsme museli přeložit do normální češtiny, několik věcí jsme neznali, a tak jsme se v Ostravě ptali lidí a ti nám s naším úkolem pomohli a zjistili jsme všechna slova. Poté jsme šli do parku, kde jsme měli soutěž o to, kdo vyfotí neoriginálnější fotku. Poté jsme si zahráli hru upír a dostali jsme další šifru, ve které jsme se dozvěděli, že dál pojedeme do Hranic na Moravě, vydali jsme se na nádraží, nastoupili do regiojetu a jeli do Hranic, ve vlaku jsme v další šifře vyluštili, že z Hranic vyrazíme do Valašského Meziříčí.

V Hranicích jsme si dali rychlou hru o body, který tým udělá rychleji sto dřepů a vyrazili jsme do Valašského Meziříčí. Tam jsme konečně dostali rozchod na oběd, dostali jsme peníze do týmu a za ty jsme si museli koupit jídlo. Potom jsme si udělali krátkou procházku po okolí, kde jsme vyluštili poslední šifru, ve které bylo napsané Mořkov, to byla taky naše poslední zastávka, ve Valmezu jsme ještě vyhlásili vítěze letošního Amazing race. Vyhrál tým Ještě nemáme, rozdali jsme účastnické listy a jeli jsme do Mořkova, kde jsme si udělali společnou fotku a autobusem jsme se vydali domů.

Barča

Fotky naleznete zde !